Jeg

Jeg

smarttelefoner

Samsung Galaxy S3 tilbehør - Galaxy S3 deksler fra Belkin

Belkin introdusert en ny linje av beskyttende og praktisk tilbehør til den populære Samsung Galaxy S3 Android smarttelefon. Deres Galaxy S3 deksler er laget med fokus på moderne design, ved å tilby stil og individualitet uten å ofre beskyttelse eller brukbarheten av Samsung Galaxy S3 oppdaterte funksjoner. Belkins nye Galaxy S3 deksler tilbyr friske stiler, farger og utførelser, slik at du kan lage din Samsung smarttelefonen like unik som du er. Fra strukturert beskyttelse av fargerike Grip Weave Galaxy S3 deksel til perle finish av Grip Glam Galaxy S3 deksel, sikrer de nye designs at du kan beskytte din telefon, uansett hvor du er, uansett hva du gjør, og hva humøret ditt er.

"Smartphones er med oss hver time av hver dag. Vi bruker dem ikke bare for å snakke - vi jobber med dem, leker med dem, deler våre tanker, og tar bilder ved hjep av dem," sier Patrick Sullivan, direktør for produkt management for Belkin. "Smarttelefoner er stadig en forlengelse av vår personlighet, så vi har utviklet vår Galaxy S3 deksler ikke bare å beskytte telefonen, men å være så morsomme og unike som du er." Belkins nye serie av beskyttende Galaxy S3 deksler og Galaxy S3 armbånd til den nye Samsung smarttelefonen vil være tilgjengelig veldig snart. Ta en titt på nye Galaxy S3 deksler fra Belkin, og velg et som passer din stil på den beste måten.

Grip Sheer (Belkin F8M398) - Galaxy S3 deksel

 

Dette Galaxy S3 dekselet har en høyglanset gjennomsiktig overflate og det er laget av fleksibelt materiale, som gir komfortabelt grep. Etuiet er tilgjengelig i fire farger.

Grip Glam Galaxy S3 deksel

 

Metallic perle finish gir velykkende kombinasjon av skinne, beskyttelse og godt grep. Dette Galaxy S3 dekselet er tilgjengelig i tre farger.

Grip Weave Galaxy S3 deksel

Fiskebein design av dette dekselet til Galaxy S3 er ikke bare moteriktig, men det gir tekstur som følger til forbedret grep. Grip Weave er tilgjengelig i tre farger: svart, sølv, kobber og rød.

Belkin Shield deksel til Galaxy S3

Elegant, høyglanset ugjennomsiktig overflate gir behagelig beskyttelse uten uønskelig vekt.
Dette etuiet er tilgjengelig i seks farger.


Shield Sheer deksel til Galaxy S3

Shield Sheer Galaxy S3 deksel har matte gjennomskinnelig finish som gir myk følelse.
Tilgjengelig i fem farger.

Shield Fade deksel til Galaxy S3

Høyglanset finish av dette dekselet til den nye Galaxy S3 som har to fargetoner gir komfortabel beskyttelse uten vekt. Det er tilgjengelig i seks fargekombinasjoner.

EaseFit Plus Galaxy S3 armbånd.

 

Dette er en spesiell type veske til Galaxy S3 med justerbar stropp for god komfort og passform.
 

Forgot your password?